Valbeveiliging-Winkel

De webshop Valbeveiliging Winkel is ontstaan uit de vraag van de klanten van HoMSS Keurmeesters naar levering van- en advies over valbeveiliging middelen. Wij bieden u een valbeveiliging assortiment van producenten met ruime ervaring & expertise, en oog voor maximale veiligheid. Naast veiligheid en duurzaamheid is er bij de ontwikkeling van de valbeveiligingsmiddelen ook gelet op comfort en gebruiksgemak.

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze webwinkel Valbeveiliging-Winkel.nl

keurmeester arbeidsmiddelen

Over de producent

SECURA® is de nieuwe merknaam van de Unitex Group voor een vooruitstrevend en uniek leveringsprogramma valbeschermingsmiddelen. Met dochterondernemingen die wereldwijd op strategische locaties zijn gevestigd, heeft de Unitex Groep al meer dan 100 jaar ervaring in de textielindustrie. Met het bedrijf Ridgegear is de Unitex Groep al ruim 12 jaar aanwezig in de veiligheidssector.

De Unitex Group beschikt over een eigen R&D afdeling met uitgebreide testmogelijkheden. Daarbij worden de producten vanaf het basismateriaal (garens) tot het eindproduct in eigen huis geproduceerd. Hierdoor kan direct worden ingespeeld op de behoefte en de specifieke wensen van de eindgebruiker. Dit vanzelfsprekend met inachtneming van de geldende Europese normen en richtlijnen. Onder de nieuwe merknaam SECURA® bieden wij een maximale veiligheid met ruime ervaring & expertise.

Goed om te weten:

Levensduur

De maximale levensduur van de valbeveiliging Webbing en Touw producten van de Technotex Group is:

  • Webbing producten 10 jaren
  • Touw producten 5 jaren

Deze levensduur betreft de valbeveiliging producten van de Technotex Group vanaf het jaar 2010.

Enig resultaat