Over HoMSS keurmeesters

HoMSS keurmeesters is ontstaan uit de Handelsonderneming Mark Straetemans-Stevens. De handelsonderneming hield zich hoofdzakelijk bezig met de in- en verkoop van (2de hands) machines, gereedschappen en partij goederen. Met de verkoop van de 2de hands machines was het vaak noodzakelijk de veiligheid en bediening aan te passen en/of te optimaliseren. Vanuit deze ervaring is HoMSS Keurmeesters zich gaan richten op de veiligheid van arbeidsmiddelen.

 

Wat doet HoMSS Keurmeesters

HoMSS Keurmeesters richt zich hoofdzakelijk op het keuren van:

 

Reparaties en aanpassingen

 
HoMSS keurmeesters werkt service gericht en zal daarom, in overleg met de klant, eventuele reparaties en aanpassingen uitvoeren. Kleine reparaties zoals het vervangen van contactstoppen (stekkers), aansluitsnoeren, ladder en trapvoeten worden vrijwel altijd direct uitgevoerd. Maar ook bijvoorbeeld het herstellen van bedieningen en veiligheidsvoorzieningen zoals noodstopbeveiligingen en eindschakelaars.

Zomaar een aansluitsnoer van een arbeidsmiddel afknippen zal bij HoMSS Keurmeesters nooit het geval zijn. Mocht dit wel noodzakelijk zijn in verband met een onveilige machine of situatie, wordt dit altijd in overleg met de klant gedaan.

 
Waar en wanneer
 

Het werkgebied van HoMSS Keurmeesters omvat geheel Nederland. Hoofdzakelijk worden de keuringen uitgevoerd op een door de klant aangegeven locatie. Het is ook mogelijk de arbeidsmiddelen bij HoMSS Keurmeesters in de werkplaats te laten keuren.

HoMSS Keurmeesters biedt de mogelijkheid om de keuringen op zaterdag te laten uitvoeren. Vaak zijn dan de arbeidsmiddelen makkelijker te verzamelen op uw bedrijf en u hoeft geen doordeweekse productieve dag te missen.

 

Samenwerking met derden

 

Aangezien er meer categorieën  arbeidsmiddelen (bijv. hef-en hijs middelen) zijn, werkt HoMSS Keurmeesters samen met diverse keuringsbedrijven van derden. Hiermee kunnen wij u in contact brengen of indien gewenst deze keuringen voor u laten uitvoeren. Met deze service kunt u de zorg op het gebied van de veiligheid van uw arbeidsmiddelen aan HoMSS Keurmeesters uitbesteden. Bijkomend voordeel is dat alle arbeidsmiddelen in één administratie worden opgenomen.